Els Sentits

Centre de Bellesa

Indiba

¿Què és la tecnología Indiba?
És una tecnologia nova i diferent a la resta, no invasiva i indolora, ideada per un equip científic espanyol per produir diatermia localitzada en el nostre cos, amb aplicacions mèdiques i estètiques.

La diatermia és un augment de temperatura que es produeix per la circulació de corrent d'alta freqüència. El mètode Indiba, s'aplica mitjançant dos elèctrodes metàl·lics (dues plaques metàl·liques, una es desplaçarà sobre la zona a tractar i l'altra romandrà fixa sota el nostre cos), i consisteix en la transformació d'una energia exterior freda d'alta freqüència en temperatura interna, així cada cèl·lula del nostre teixit recull part d'aquesta energia i la transforma en calor, aconseguint una alta concentració energètica. D'aquesta manera, és el nostre cos qui produeix l'augment de temperatura i la concentració d'energia en aquest punt, ja que els elèctrodes metàl·lics romanen freds en tot moment.

¿Com ens beneficien els tractaments amb Indiba?

Com sabem, tot nostre ser és energia, és matèria que conté, genera i transforma energia. Els nostres músculs, el nostre sistema nerviós i cerebral necessiten d'impulsos elèctrics per funcionar, així com de temperatura o calor que no és una altra cosa que el resultat d'una activitat energètica. L'energia flueix pel nostre cos i els nostres òrgans com flueix per la resta dels éssers o coses de la naturalesa, proveint-nos de les funcions vitals per a la nostra existència, però si algun punt del nostre cos no funciona correctament, hem sofert una lesió, per exemple, o algun teixit no es troba al 100%, simplement, pel desgast o el pas dels anys, l'energia segurament no flueixi com hauria de per aquest punt, igual que la sang o l'oxigen. Els tractaments amb Indiba, faran que el nostre cos porti una aportació extra d'energia a aquelles zones que més ho necessitin .

D'altra banda, la diatermia, o augment de temperatura en un punt localitzat, farà que la sang flueixi millor per aquest punt, així l'oxigen arribarà millor i nodrirà aquest punt, i com a resultat, l'òrgan o teixit sanarà ràpidament, rejovenirà i millorarà les seves funcions. D'aquesta manera, els tractaments amb Indiba són recomanats i obtenen resultats extraordinaris en tractaments de recuperació muscular, de cicatrització o post operatoris, de rejoveniment de la pell i els teixits, en casos d'artritis, l'osteoporosi, paràlisis, o qualsevol afecció que causi inflamació i dolor, etc En definitiva, un tractament amb Indiba serà altament eficaç, allí on el cos necessiti un suport extra o augmentar les seves capacitats de treball. Els resultats en tractaments de rejovenimen són sorprenents, ja que després del tractament, la pell anirà lluint cada dia una mica més suau i més elàstica, en casos de recuperació després d'una intervenció, una ferida o lesió, el nostre cos es reposarà ràpidament i els teixits i músculs recuperessin el seu to i salut molt més ràpid.